Stök och snickare

Vi har snickare hemma som håller på  i trappan av alla ställen. Typ det ställe i huset man använder mest... Ja, de får helt enkelt stå ut med att vi i familjen Löfgren använder vår trappa :D

Nu är det inte långt kvar till lovet, och det ska bli sååå skönt! Jag behöver verkligen ta några dagars paus och sedan skriva projektarbete för fulla muggar. Men nog med det, för det är ju inte roligt att läsa om.. ;) Så vad ska jag skriva om.. Jo, jag har bjudit in mig själv hos Johanna i helgen, för jag får inte vara hemma. Det ska bli mysigt, bara se på film och glömma skolan för ett tag!


Johanna ville se på Love Actually, så den kanske det blir!

Dagens låt 21

Innan jullåtarna får tillträde på bloggen kommer favoritlåten nummer ett på spanska - María Isabel! Den sitter Sofia och jag och sjunger nu :D Jag undrar bara när låten är gjorde.. Det är inte himla snygga musikvideo de spelat in..


Hit och dit

Idag har jag hunnit med mycket. Martina och jag har varit hos barnen på förmiddagen. Sen var jag i skolan på eftermiddagen och hade egna lektioner. Efter skolan åkte jag direkt till kommunfullmäktige där jag är ersättare och lyssnade på intressanta diskussioner :)

En givande måndag helt enkelt!



Tänk om man fick åka till skolan eller var som helst i en sådan här buss någon gång! Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse. Så om någon har en buss i garaget är det bara att säga till!

Dagens låt 20

Tjugodagars jubileet firas med mannen som slog Sverige med storm i sommras, detta är mina abslouta favoritlåt alla kategorier (med Joshua Radin alltså).


Snö

Nu snöar det igen.. Men jag har kommit på en sak, det är ju bra för människohälsan att det snöar. Nästan alla måste ju skotta bort snön som hamnar på gatan, alla måste helt enkelt röra sig! Det är ju superbra för alla andra och jag får muskler när jag måste skotta ;D

Snö kan alltså vara ganska bra..


Dagens låt 19

Idag blir det New York, New York av Frank Sinatra! Längtar så tillbaka dit och låten muntrar upp mig :D


Dagens låt 18

Idag blev det Eminem (:O) och Rhianna som tillsammans sjunger "Love the way you lie". Jag gillar egentligen bara Rhiannas delar, men eftersom jag inte har hittat någon version utan Eminem för jag fortsätta lyssna på honom också ;)


Tomten är far till alla barnen

Den filmen ska jag se nu under min varma filt - för det är kallt! "Tomten är far till alla barnen" är min och systerysters favoritfilm :D Snacka om intriger... ;) Vet inte hur många gånger jag har sett den, men den är lika bra för det.

Imorgon är det första advent och jag önskar att jag fick vara hemma och mysa och baka lussekatter eller något sådant, men jag ska jobba och tjäna pengar, både positvit och negativt alltså.


 


Dagens låt 17

Tänker på mina tjejor så fort jag hör denna låt. De lärde mig dansen efter deras Bulgarien-resa, och nu dansar jag den hela tiden.. Nästan i allafall ;)


Grattis!

Idag fyller nästa vän år, Emma - 18 år!! Kan kalla henne en av mina äldsta vänner tror jag... Hon är bäst! :D Grattis igen!



 


Dagens låt 16

Idag fick pappa bestämma, det blev Brucean.. Såklart! Kolla i slutet, Cortney Cox är med och dansar :D


Grattis!

Idag fyller min kära Alex 18 år! Nu är hon vuxen och kan gå ut med oss andra! Jippi :D


Dagens låt 15

All I need is you! Idolerna har spelat in låten för Unicef, och det stämmer. Ger någon ett bidrag får alltid ett barn hjälp! Världen blir bättre om vi hjälper varandra!


Grattis!

Grattis Mamma på födelsedagen! Du är världens bästa mamma! <3 <3 <3



Dagens låt 14

Bra låt av bästa "The Baseballs". Svårt att hitta några videos med dem, allt är live - så hoppas ni kan stå ut med alla skrik ;)


Okej då

Jag blev snabbt tillrättavisad av Sofia när hon såg mitt blogginlägg. Tydligen ligger hon inte på stranden dagarna i ända, för det är kallt. Det är nämligen max 18 grader och när jag pratade med henne igår var det bara 13 grader ute (klockan 20.00). Visst är livet orättvist ibland? :D

Hon behöver ju iallfall inte gå till skolan i värsta snöstormen, eller skotta minst tre decimeter (?) snö på morgonen..

Idag är det Öppet Hus på gymnasiet, så kom gärna förbi - jag gör reklam för YEE med Camilla.


Sofia

Du ska veta att jag är avundsjuk på dig nu! Vill också ligga på stranden. För övrig kom jag idag på att det är två veckor kvar tills vi har Matte D-nationella... Vi har kvar ett och ett halvt kapitel kvar och sedan repitition på resten. Good luck! :(

Träffade våra små barn idag när de skulle till biblioteket, de är så söta, och ropar glatt "Hej" när de ser oss! :D Jag vill vara liten igen..


 




Dagens låt 13

Roxette, också ett av Sveriges kändaste band. Inte konsitgt, med tanke på alla deras grymma låtar!


Dagens låt 12

Satellite var min favorit innan sommaren. Men efter en hel sommar på jobbet med radion på var eviga dag, är den inte lika populär. Men den har ju faktiskt varit en favorit, så den får vara med i samlingen ändå!


Så var helgen slut

Ja, då var det söndagkväll igen, och jag har inte hunnit med så mycket läxa som jag tänkt, tror jag. Men jag har gjort halva historiaarbetet, och det tycker jag är bra, med tanke på att jag har typ tre veckor (?) på mig innan det ska in :D

Nu ska jag läsa, och sen blir det Gossip Girl med systeryster och Mamma!

Himlans internet, jag kan inte ladda upp bilder på bloggen, eller ens få de sparade på datorn. Hmm, det får bli det första och sista utan bild.

Trevlig söndag!

/Ida

 

 


Då var det snö igen..

Varför??!! Vill inte ha den här himla snön. När jag får pengar ska jag flytta till varmare kontinenter, helt klart! Men nu får jag väl stå ut. Jag menar, jag sitter ju ändå inne hela dagarna och gör läxa, så varför klagar jag? :D

Har än så länge gjort alla fysikuppgifter som var kvar och nu blir det labbrapport. Söta Martina påpekade omedvetet att jag hade glömt en sak ;)



Dagens låt 11

Jag bara måste. Jag blev ju inte jätteglad när det stod att han hade fastnat för droger i Luleå, men det försvann snabbt när jag hörde låten. HELT UNDEBART! Om inte Jay Smith vinner Idol, ska jag nog gå och dö.. ;) 


Dagens låt 10

Två ikoner som gör en låt tillsammans. Oslagbart! Det gör ju inte heller något att det är en riktigt bra låt :D


Visdomstand och fredag

Ja, som titeln säger håller jag på att få en av mina visdomständer - det värker konstant! :( Men, det är ju fredag - så vad spelar det för roll? Nada!

Massor med choklad blir det alltså, tillsammans med Idol :D

Trevlig helg!



PS. Har haft bloggen i mer än 10 dagar nu! :D DS.

 


Dagens låt 9

Pink - Please don´t leave me. Kommer ihåg att jag var helt besatt när den kom.


De små söta barnen

Håller som sagt på med projektarbetet och är ute hos barnen. Idag var vi där hela dagen (alltså en halvdag, tänk att vara liten igen).De är så duktiga, sitter stilla när vi vill, tittar på filmen och pratar när vi vill att de ska prata. När det var dags för lunch blev jag "paxad" med en gång av en liten söt unge. Har dock inte lärt mig namnet än.. ;D

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, så att jag kan övningsköra och hälsa på mormor!



PS. Gillar regnskogen mer och mer! DS.


Då har man en 15-åring i huset

Grattis systeryster på 15-årsdagen! Du är världens bästa syster. Love you (L)


Tummen upp!

För cykellampor. Pappa satte på en lampa för några dagar sedan och idag behövde jag använda den för första gången. Jag har fyra olika funktioner. Avstängd, helljus, halvljus och ett halvljus som har blått ljus. :D Jag kan ju cykla i vilket mörker som helst, jag lyser upp hela gatan!


Dagens låt 8

Abba med Mamma Mia. Den är både grym som låt, och musikvideon gör ju sitt till också. Älskar när kamerna zomar in på tjejernas munnar - effektfullt på hög nivå!


Har hittat...

..kläningen med stort K. Den är så fin, vill att det ska vara bal nu, med en gång! Längtar! :D


PS. Blir en helt random bild, eftersom jag inte vill avslöja exakt hur den ser ut ;) Den här är också fin! DS.



Imorgon händer det!

Imorgon börjar temadagarna för klassen. Vi ska lära dem om regnskog, och imorgon ska de få måla bilder och jag ska berätta lite allmänt om rengskogen. Hoppas det går bra! Är lite nervös... ;) Men varför skulle det inte gå bra? Klassen är helt underbar och jag känner mig förbered, det är ingen fara!


Dagens låt 7

Den här låten hörde jag när jag var i Tyskland, och blev såld med en gång. Den är mysmysmys!


Dagens låt 6

Idag är det Maroon 5 - She will be loved. Den är helt underbar, har inga ord..


Fysik...

..är så himlans tråkigt! Jag vill åka hem och läsa min nylånade bok "Aldrig fucka upp". Jag hoppas att JW är med igen.. Tänker bara på Joel Kinneman då :D

Ikväll är det gruppmöte, hoppas jag får skjuts ;)


Grattis..

..på farsdag pappa! Du är världens bästa pappa :) Det visade Elin och jag genom att baka världens hårdaste kladdkaka (men den skulle vara så.....) Haha, det var snarare en chokladmacka!





Låt 5

Hon har tagit över Sverige och hela världen detta året med sina låtar, hon är grym! 


Snabba Cash

Har jobbat idag, och när jag kom till jobbet väntade en glad överanskning. Sex stycken trisslotter! När vi kommer på en kund att försöka "lura" oss på priset eller något annat lurt så får vi en trisslott. Jag vann, 50 kr! :D

Nu ska jag lägga mig i sängen, lägga över en filt och läsa klart Snabba Cash, som nästan är den bästa boken jag någonsin har läst, när jag väl börjar läsa kan jag knappt sluta.


Låt 4

Idag blir det en lite Melissa Horn-inspirerad låt. "Jag får liksom ingen ordning" - Lars Winnerbäck är också toppenbra, och den passa in lite i mitt liv för tillfället.


Mailadress

Jag undrar hur många gånger per dag jag skriver min mailadress, antingen när jag ska logga in på något, eller skicka ett mail, med min adress i... Kanske ska börja räkna, eller nee, jag måste ju låtsas att jag har något som helst liv ;)


Kanske ska börja skicka brev istället?

Kunskap- och framtidsmässan

Idag har Johanna x 2 och jag varit på en mässa med alla tänkbara hödskolor/universitet. Jag tänkte ju att jag skulle bli lite klokare av att gå där, men det enda det resulterade i var att jag fick släpa cirka 4 kg kataloger i stan när jag skulle köpa jacka och kalender. Jobbigt! Stod på skyltarna att det finns 197 utbildningar, inte konsigt att det är förvirrande.....
Imorgon ska jag jobba, fick hoppa in extra för det var kort om personal ;)




Bild på jackan jag köpte idag :D

 


Låt 3

Idag blir det Greas - You´re the one that I want. Det är en klassiker, som alltid är bra! Tänk att gå kläd i sådan "kroppsstrumpa" som Sandy har!


Detta inlägg...

...tillägnar jag till Johanna! För hon har fått körkort idag!!! GRATTIS! Jag om någon vet hur du har kämpat, slitit och gråtit ett antal tårar ;)

Kram och en än gång GRATTIS :D



Ser du vem det är Johanna? :D


Låt 2

Kesha - Your love is my drog = min nya favoritlåt. Har nu, i cirka en vecka gått runt och bara lyssnat på denna låt. Nu svänger det verkligen i musikgenre ;)





Inspirerad!

Jag har blivit inspirerad av min kära Amanda att ha en följetång i bloggen. Jag har bestämt mig för att varje dag lägga upp en av mina 10tusentals favoritlåtar, får se hur länge detta kommer att pågå, men börjar idag i alla fall :D Första låten är min absoluta favorit - jag kan ha den på uppreppning dygnet runt alla årets dagar - den är SÅ bra!!!!!




Framtid..

Av någon anledning har alla skolor i Västra Götland tänkt skicka hem en katalog till mig, om deras skola. Jag vill inte veta! Jag får bara en massa ångest :( Det hade varit så bra om man fick vara den där lilla flickan som inte hade några som helst problem eller funderingar. Nu är jag snart vuxen och måste besluta mig om massa saker - jag vill inte!

Går förövrigt bara runt och tänker på att de nu har min ansökan, och att vad som helst nu kan hända!!! Jag dör :D




PS. Gillar ni min nya loga? ;) DS.


Snö och Au pair

Nu har första snön fallit, inte alls roligt - jag vill ju ha sommar! Men det är som det är, om typ fyra månader är ju snön borta. Tänk positivt Ida, positivt!

Idag har jag skickat in min Au pair-ansökan, det är så spännande att jag inte vet var jag ska ta vägen! Tänk att jag inom sju månader kanske sitter vid datorn, i ett annat rum over there!! :D Fattar ni vad spännande! Jag kan inte tänka på något annat. En familj behöver en au pair och går igenom ansökning efter ansökning och så ser de min, och känner: henne vill vi ha! Ahhh!

Jaja, inte förstora förhoppningar, jag vet - men man måste ju få drömma!


Första inlägget!

Ja, nu är jag också inne på det här att blogga, får se hur det går. Jag kommer väl att skriva om mitt liv i största allmänhet, funderingar jag har över saker och ting och min jakt på en familj som jag kan vara au pair hos! Hoppas du kommer att trivas med mitt liv!




RSS 2.0