Stockholm 2

Nu är vi i Stockholm :) Idag har vi labbat till klockan 12, sen har vi bara gått runt och myst i stan, jag har lyckats undvika att handla något alls! Duktiga jag ;)

Idag labbade vi biologi, och jag och Alex lyckades, vilket vi inte trodde  :D Vi hade cancer!! Typ första gången någon är glad över det...... Eller vad säger ni?

Om några timmar ska vi försöka hitta en medeldyr resturang och äta god middag :) I närheten, för jag orkar inte gå långt, vi har ju gått i typ 4 timmar :)



Kommentarer
Postat av: Veronika-au pair i New York

Hej! Jag gick mitt sista gymnasieår på svenska skolan i Fuengirola. Jag såg en bild på din blogg som såg ut precis som fuengirola, har du varit där? :)

2011-04-09 @ 18:56:39
URL: http://veronikamariagabriella.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej!!



Säljer nu sommarens, förmodligen sötaste klänning. Denna var tänkt som min studentklänning och det gör ont i mig att den är lite för stor för mig. Istället för att skicka tillbaka den kanske det finns någon annan student där ute som vill köpa den? eller någon som bara vill ha en sjukt söt klänning till bruna ben och party kvällar i sommar. Kolla in min blogg för mer info:)

2011-04-09 @ 20:54:46
URL: http://allaslillaidaa.blogg.se/
Postat av: Ida

Okej, vad synd:/

2011-04-09 @ 22:30:01
URL: http://allaslillaidaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0