Luciatåg

Lördagen gick i stressets tecken. Vi stressade på morgonen för att göra oss iordning (stackars Malin jobbade samtidigt som hon skulle locka håret), sen var tåget lite försenat och fruktansvärt fullt så vi fick stressade köpa strumpbyxor och linne innan vi sprang till tunnelbanan. När vi var framme vid cirkeln sprang vi in på Whole Food, köpte varsin macka och powerwalkade sedan till kyrkan samtidigt som vi åt. Har nog aldrig ätit en macka så snabbt... Kyrkan var jättefin verkligen!



När vi kom fram till kyrkan blev det snurrigt genrep i två timmar innan vi stressade vidare. Mat, ombyttning och lite lockande av hår på mindre än en timme - duktigt jobbat skulle jag vilja säga :) Klockan fyra var det dags för första konserten. Gick bra och barnen var ju så söta! De var bara med första gången, så det var mycket barnfamiljer där vilket också betyder barnskrik, men det är ju bara gulligt :) Emellan konserterna blev det sockersockersocker :D Sista konserten var helt klart bäst, publiken stod upp och klappade för fullt - man blir verkligen glad! Allt slit blir liksom värt det :)



Mina vänner <3 Efter konserterna gick vi med kransarna på ner till tunnelbanan och väldigt många tackade oss för den fina sången :) Vi åkte hem, lämnade Malin och åkte sedan till Angelica och myste med te och tre avsnitt av julkalendern innan vi släckte våra små blå vid halv två på morgonen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0