New York City

Nu kommer första inlägget om New York City- The big Apple - Staden som aldrig sover - The Empire City. New York City har många namn, men jag kallar den New York ;)

New York är så stort, det är osannolikt stort. Men det är så fräckt. När man kommer dit känns det som att man befinner sig i en film. Det finns något för alla och jag tror att skulle man bo i New York hela sitt liv skulle man ändå inte kunna uppleva hela staden. Det finns så många "små" utrymmen och vrår man kan hitta genom att bara gå runt i staden.

Det finns så oerhört många olika resturanger i staden, men när vi var där var vi inte bäst på att utforska dessa. Vi hittade ett café "Europa Café" och en butik "Food To Go" som vi blev stamkunder i när vi var där ;)

Food To Go hade väldigt goda pizzor. Vi träffade också en pizzabagare som tyckte det var roligt att vi kom från Sverige.


Europa café hade både goda bakverk och god sallad. De hade en liten speciell sak. Man fick välja precis vad man ville ha i salladen och sedan (om man ville) choppade de salladen, alltså hakade de salladen i små små bitar så det var bara att stoppa i salladen i munnen och svälja ;)


Här var lite om maten och själva staden. Senare kommer jag att skriva om olika saker att göra i staden :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0