Bröllop!

Oh, vilken underbar klänning! :D Älskar spetsen, det inte allt för långa släppet och den vågade urringningen (för kungligheter brukar faktiskt inte ha det). De så så kära ut så! Älskar Prins Williams kommentar till Kates pappa: "Jag trodde att det här skulle bli en liten familjetillställning". Bäst!

Prinsen var klädd i en röd uniform. Han är sedan tidigare utsedd till Colonel of the Irish Guards och det var denna uniform han bar.


Hela klänningen! Underbar!! På något sätt enkel, men så fin och välgjord.




Det nygifta paret med en liten puss!


Nedan följer lite gästers kläder. Först ut vår egen Victoria med en hemsk aprikos dräkt. Tur att prins Daniel ser bra ut i alla fall


Drottning Elisabeth var inte heller så snygg. Hittade ingen helkropp, men den såg värre ut då..


Snyggast av de jag såg var Victoria Beckham. Elegant!


Nu är..

.. också samtalet gjort! Jag är inaktiv, så när jag vill börja ansöka igen kan jag bara ringa till CC. Det känns ganska bra faktiskt, orkar som sagt inte med några mer besvikelser - så nu sparar jag dem till nästa år ;) Nejdå, så hemskt kanske det inte är!

Samtidigt kan jag inte släppa min dröm, så nu packar jag in den i en lite kartong och stoppar den någonstans, borta, och tar fram den någon annan gång! :) Nu kan jag vara med på mina vänners studenter och min systers skolavslutning - det är ju faktiskt inte varje dag man slutar 9:an. :D


Nu ser jag fram mot resan till Kreta som mamma bokade igår :D Jippi!!!!



Nu har jag bestämt mig!

Här sitter jag och har ont i halsen. Men nu har jag i alla fall bestämt mig, jag väntar med au pair ett år. Det är verkligen jättetråkigt, men jag orkar inte med mer besvikelser för tillfället :/ Alla nej har fått mig att tvivla på om jag verkligen vill åka, så jag skjuter upp det ett år så får vi se hur jag känner det då! Vi kan åkta till USA ändå Martina ;)

Nu fokuserar jag på resterande tiden i skolan och sedan ett härligt lov med utomlandsresa och jobb.

Kanske Italien?


Eller England?


30 dagar kvar!

En enda liten ynka månad, sen är vi klara :D Min studentklänning!! Vill ha den nu.. ;)


JA!

Äntligen!!! Idag, äntligen vann de :D Det känns så otroligt skönt, för det har ju inte gått så bra innan... Men nu kanske det har släppt. Men det vet vi ju inte förrän nästa match ;)

Första målet kom av Hysén :D


Tapeter

Jag funderar på att göra om i mitt lilla rum. Idag har jag en tapet med hjärtan som jag har tröttnat på för längesen. Nedan kommer några tapeter jag funderar på. Vad tycker ni? :)

Favoriten än så länge.


Helt underbar, men kan bli för mycket i mitt lilla rum.


Annars färgglatt :) Typ ha den på en vägg och sen vit eller något sådant på de andra väggarna!


Också riktigt snygg faktiskt


Så, vad tycker ni??? :) Jag funderar också på att ha lite New York-tema, men då får man ju ha en ganska diskret tapet för att kunna ha tavlor och snygga kuddar!

Lång fredag

Det har det verkligen varit idag :O Jag har hunnit med att läsa 6 stycken kapitel i min älskade (not) fysikbok och så har jag skrivit klart faktadelen i religionsarbetet, i princip. Nu har jag en super frågeställningen också, tack vare Sofia!

Jag har också hunnit med att småprata med Sofia, som har regn hos henne - skadeglädjen är på topp! Men hon har ju alltid fint väder annars så hon får lida lite. Fräknar i ansiktet har jag också fått :D Nu är jag nog lite röd, för det kliar ;) Jag har suttit ute hela dagen, då är det ju inte kontigt att det kommer lite färg. Men det är ju det jag vill ha! Konstigt är det, för hade jag suttit inne hade jag aldrig plugga så mycket som jag gjort idag, men det är väl att man får energi av den härliga solen skulle jag gissa.

Nu ska jag gå in och njuta lite av mitt påskägg :D
 
Nu har vitsipporna kommit upp ordentligt! Vi har till och med i trädgården :)


Skärtorsdag

Idag har jag fått påskägg :D Alltid lika gott! I år var det fyllt med Lisebergskort för 2011, plopp, werther´s Orginal, patroner, kexchoklad och påskägg med choklad i sig. Mums!!

 

Sen har jag och Elin bakat... Den är nog väldigt god, men den ser helt knäpp ut. Det är marängbotten som rullas runt ett lager med grädde och mandariner, dock blev marängen lite för hård, så det gick inte riktigt att få till en rund "tårta". Den går säkert att äta :) Annars får gästerna äta glass.

Nästan en Budapestrulle, men inte riktigt :)


35 dagar kvar!

Kanske borde lära oss denna låt snart?? ;)


Dagens låt 45

Den här låten kommer nog spelas i Göteborg hela sommaren! Grym ;)

Landet

Idag har jag och mamma varit ute på en heldag. Vi bestämde oss konstigt nog för att åka till Kinna. Ligger cirka 9 mil från där jag bor och rakt ut på landet... De har massor med tygaffärer där, egentligen ville vi nog bara ut lite. Men jag har insett att min moster som bor ute på landet (innan detta) bor i en världsmetropol vid en jämförelse. Så mycket landet var det.

Hittade också en kuvertväska till balen :D Den är i en annan färg, men ändå så matchade den på något snyggt sätt. Det blir helt enkelt en snygg brytning från den lila klänningen och det babyrosa i den. Ja, vad har hänt mer?

Ja, just det! När mamma körde lite för långsamt på motorvägen blev hon snabbt påmind av två killar i 25-årsåldern. De blinkade med helljus och gasade snabbt iväg när mamma kört in i höger körfält (på motorvägen). När vi har kört en bit ser vi att en bil har blivit stannad av en civilpolis! Undrar vilka det var.. Vem är det som säger att skadeglädjen inte är den bästa glädjen? Haha!

Smakprov på olika väskor, kanske någon som passar dig?

DG?



Min favorit!



Kanske en silver?


Eller en med nitar? Finns verkligen väskor för allas smaker och stil...


Nu..

..är det verkligen kris! Tre förlorade matcher i sträck och värsta allsvenska starten på 30 år. Ja, bra går det inte i alla fall :( Börjar stark undra om vi inte borde bytta tränare, för det fungerar ju inte bra, alls.

Helsingborg vann med 1-2.


Åhh!

Vad härligt väder det är :D Igår GICK jag till Alafors och det var hur skönt som helst. Nu är sommarkläderna framtagna så vi hoppas att det håller i sig lite i alla fall. Jag gissar att det inte kommer att göra det, men som sagt: hoppet är det sista som överger människan!

Idag har dagen bestått av fysik, fysik och åter fysik. Gjort alla labbar (utom två) så mycket jag kan och även gjort uppgifter i boken. Nu har jag bara nio kapitel att gå igenom.. Nu har jag tänkt lägga mig ute i solen en stund och lyssna på ljudbok, sen blir det kanske lite religion.

Jag gillade nog sommaren redan då...


Påsklov

Äntligen påsklov! Har redan hunnit med att göra färdigt både biologin och historian. Nu satsar jag på fysiken en stund (ute i solen) och sedan förhoppningsvis lite religion innan KF ikväll.

Skönt att solen lyser, då får jag helt plötsligt lite mer energi att plugga. Nu räknar jag verkligen ner. Har gjort en lista (tack Martina) där alla datum, dagar och inlämningar är uppskrivna, såklart i roliga färger. Nu kan jag stryka varje dag och varje liten uppgift! :D Man märker ju att man gör något på så sätt.

Nästa hållplats: Solen!



Helg

Jobbade hela dagen igår, sen åkte jag, Angelica och Sofia till Ida för att hjälpa henne med allt som behövdes fixas. Hon var helt snurrig och stressad, så det var bra att vi kom och hjälpte henne ;) Hon fyller 20 imorgon så hon hade middag :) Det var jättetrevligt och roligt! Speciellt vårat kort.... :D

Idag blir det jobb igen, sedan Gossip Girl! Föresten har familjen i San Francisco hört av sig och sagt att de hittat en annan au pair som passade dem bättre. Jag blir bara så trött på det hela och funderar faktiskt på att skjuta upp det till nästa år... Men vi får se, jag ska fundera till imorgon.

Mina underbara jobbarkompisar (och före detta)


40 dagar kvar!

Nu är det bara 40 ynka dagar kvar!!!! Det är mycket att göra, men det kommer att gå så otroligt fort. Snart ska jag göra en lista på allt som är kvar, sen är det bara att göra en sak i taget.



Älskade syster!

Man blir genast mycket gladare när man får en lapp av systeryster! "Jag älskar dig bästaste Ida. Du är underbar och rolig, tack för all hjälp jag får! Familjen kommer att skatta sig lycklig över att du blir deras au pair! DU ÄR BÄST"

Jag älskar dig också!!!!!!! <3
 

Min favorit :D

San Fransisco

Fick en match idag, igen. Nu är det snabba puckar... :) Ibland (läs idag) hade jag verkligen gett upp hoppet. Det är inte roligt när familjer jag pratar med säger att de ska höra av sig och sen så försvinner de bara. Trots att jag vet att det inte är mig det är fel på så blir det så personligt. Ju mer matchningar man får, desto mer tappar man modet, någon som känner igen sig?

Jag kommer ihåg i början när jag fick de första matchningarna. Jag kunde knappt sova när jag hade fått ett mail. Jag ville det så otroligt mycket då, egentligen vill jag lika mycket nu men det känns mer och mer avlägset. Vilket inte alls är roligt, för ni som känner mig vet hur mycket jag innerst inne jag vill det här!



Tisdag och regn

När jag vaknade idag regnade det! Och jag som hade tänkt gå ut och springa :( För så duktig är jag inte än, att jag går ut och springer när det regnar. Jag får helt enkelt stanna inne och göra läxa. Tänkte försöka bli klar med biologirapporten som ska vara inne om två veckor. Dessutom måste jag öva på mitt svenskatal som jag ska ha sen. Faktiskt nästsista saken jag gör i svenska. Gud vad härligt det låter!! Idag är det tal och på torsdag är det skrivdelen :)

Igår var jag hos tandläkaren och fick massor med förmaningar om vad jag ska tänka på när jag åker till USA. Inte för mycket läsk och massor med fluortabletter ;)




Chicago

Igår fick jag ett samtal av en svensk mamma som jag är ihopmatchad med :) Familjen verkar vara jättemysig, två söner på 6 och 9 år. De gillar sport så det blir mycket fotboll :) Och det är ju toppen! Men jag orkar inte hoppas längre, det får gå som det går. Lägger jag ner för mycket tankar i det hela blir jag bara deprimerad, och det vill jag ju inte!



Helgen i korthet

När vi kom hem i fredags efter en plågsamt lång bussresa somnade jag så fort jag lade huvudet på kuden :) Blir så när man inte sover de timmar man brukar..... ;) Men roligt hade vi i alla fall :D

Sen har jag jobbat hela helgen! De ordinarie är i Barcelona så det har bara varit extrapersonal, men det gick bra och vi hade roligt! Igår var det inga folk alls, men idag var det mer och göra. Det betyder också att tiden går snabbare :D Igår gick jag och pappa till torget, sedan kollade vi på "Stolen". Mycket bra film - kolla på den! Den handlar om en polis som försöker hitta sin son som varit försvunnen i över tio år. Han hittar ett lik, och historien går allt mer ihop med hans egna försvunna son. Idag blev det grillat - äntligen säger jag bara! Supergott.


Häcken - Blåvitt

Förlust, återigen... Den här säsongen har ju börjat bra. Hmm... Idag ledde de med 0-1. Men i andra halvlek släppte de in tre mål inom loppet av 16 minuter. Toppen!

Första gången med de nya bortaställen :)


Kategorier

Nu har varje inlägg i min blogg kategorier! Ni hittar dem till höger :D Tagit evigheter, men jag gillar när det är ordning och reda!




Stockholm 2

Nu är vi i Stockholm :) Idag har vi labbat till klockan 12, sen har vi bara gått runt och myst i stan, jag har lyckats undvika att handla något alls! Duktiga jag ;)

Idag labbade vi biologi, och jag och Alex lyckades, vilket vi inte trodde  :D Vi hade cancer!! Typ första gången någon är glad över det...... Eller vad säger ni?

Om några timmar ska vi försöka hitta en medeldyr resturang och äta god middag :) I närheten, för jag orkar inte gå långt, vi har ju gått i typ 4 timmar :)



50 dagar kvar!

Nu är det bara 50, ynka dagar kvar. Det kommer gå så snabbt att det kommer att vara 26 maj när som helst! Även om det kommer att vara mycket att göra så kommer belöningen!


Ja, det gick ju bra..

Vet inte ens om jag borde nämna matchen igår, för det var inte bra! Inte överhuvudtaget..... Ibland blir man verkligen så trött, när ingenting är bra. De har spelat fotboll hela livet typ, och så kan de inte spela fotboll! Ahh! Om ni vill veta så blir det 0-1 till Örebro....

Nästa gång blir spelar de mot Häcken, och det har väl aldrig heller gått bra...


Stockholm

Imorgon blir det studieresa med min älskade klass till Stockholm. Vi ska labba på Vetenskapens Hus och gå runt och mysa i Sveriges huvudstad :)

Har med mig alldeles för mycket kläder, men så blir det väl alltid ;) Ska även ta med mig datorn, för jag och Johanna ska göra läxor på bussen upp (och ner också antagligen) duktiga som vi är!

Hoppas bara det slutar regna, för jag blir verkligen helt deprimerad av det här!!

Gud vad jag besöker Stockholm hela tiden, borde flytta dit istället ;)


Äntligen!!

Nu börjar fotbollen igen, efter hur lång tid som helst ;) Att fotbollen börjar igen är alltid ett säkert vårtecken, och det är så roligt! Speciellt när de vinner.... Får se hur denna säsongen går, jag har tyvärr inga höga förhoppningar eftersom försäsongen varit sisådär.



Trött

Hur kan man vara så trött? Mina ögonlock har velat stängats sen sedan sju ;) Beror antagligen på att jag har jobbat idag och på att vädret är det tråkigaste på länge!

I fredags sa familjen jag pratat med några gånger nej till mig, det var tråkigt, men vad finns det att göra. Jag blev dock lite deprimerad, och orkade inte ta tag i något igår. Men nu, nu händer det grejer ;) Nu har jag uppdaterat min ansökan, skickat massor med mail, och blivit medlem på en ny aupairsida, så nu får vi se vad som händer :) På den sidan kan jag ta kontakt med familjer också, jag har redan hittat tre tänkbara kandidater ;)

Nu har jag äntligen sett på "nya" Harry Potter! Den var väl helt okej, men känns lite som en transportsträcka till slutet, vilket flera personer har sagt. Men, det är ju Harry Potter, och det går inte att missa :D


Nu lockar sängen något så otroligt! Tänk om man hade haft en sådan säng......


1 april

Nu måste det väl ändå vara vår??? Idag har jag varit ute och springit (!) Känner hur träningsvärken redan är på väg, jag är verkligen otränad... Men det ska jag råda bot på nu hoppas jag :)

När jag kom till skolan hade vi inget fysikprov.... Alltså, ibland blir man bara så trött, nu blir det väl uppskjutet till på måndag eller aldrig typ! Efter "skolan" åkte jag och Elin till staden för att mysa lite. Vi gick som sagt i Haga och åt på vårt favoritställe Slim Food som ligger mitt i Nordstan - testa det någon gång!! Elin shoppade Converse och jag handlade två söta klänningar från HM, så nu är väl min vårshopping avklarad :P Nästa gång blir det studentklänning och det måste ju räknas som sommarkläder...

Nu blir det filmmys med syster yster!



RSS 2.0